Home

 

Dutch Barging Services BV (DBS BV) is een onafhankelijk bevrachtingskantoor voor de binnentankvaart. DBS BV is opgericht in 2014 door partners die reeds een zeer lange en brede ervaring in de gehele oliesector hebben opgebouwd.

DBS BV is gespecialiseerd in het transporteren en bunkeren van minerale olieproducten in het VARA-gebied inclusief de estuaire vaart op de Belgische kust.

Serviceverlening, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan bij DBS BV hoog in het vaandel. Het team van DBS BV staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om aan de wensen van de klanten te voldoen, geen uitdaging gaan wij uit de weg.

Onze vloot bestaat uit hoogwaardige, dubbelwandige lichters die voldoen aan de nieuwste technische- en veiligheidsnormen. De lichters zijn allen voorzien van een bunkergiek, een verwarmingsketel en spiralen zodat deze multi-inzetbaar zijn.

DBS BV hanteert een geïntegreerd managementsysteem, bestaande uit een kwaliteitssysteem en een safety managementsysteem. Met deze geïntegreerde systemen, die voldoen aan de internationale normen van NEN-EN ISO 9001:2008 en NEN-EN 12798, hebben we de mogelijkheid om onze verschillende processen te beheren, te controleren en te verbeteren. De systemen zijn opgebouwd rond de verschillende processen die plaatsvinden binnen de organisatie om haar geschiktheid te waarborgen.